İçeriğe geç

Relax Kalıp Ne Demek

Relax mı daha geniş regular mı?

Modern çizgide tasarlanmış, bol kesim ve rahat kullanıma uygun olarak hazırlanmıştır. Regular fit tişörtlere göre daha kalın bir kumaşa sahip olmasına rağmen yüksek hava geçirgenliği sayesinde ferah kullanım imkanı sunar.

Relax giyim ne demek?

Bu kalıp, hemen hemen tüm vücut tiplerine uyum sağladığı için birçok farklı giyim ürününde kullanılır. RelaxFit nedir? Normal kalıptan daha rahat, ancak daha bol olmayan giyim kalıplarına Relax Fit denir.

Relaxed mi oversize mi?

Büyük beden ve günlük giyim arasındaki fark çoğunlukla kesim ve tarzdadır. Günlük giyim genellikle bol kesim, düşük bel pantolonlar ve bol kesim gömlekler gibi rahat ve bol giysiler anlamına gelir. Büyük beden genellikle giysinin belirli bir şekli ve biçimi olduğu, ancak vücut ölçüsünden daha geniş ve bol olduğu anlamına gelir.

Relax pantolon nedir?

Günlük Kullanıma Uygun Rahat Kesim Pantolon Çeşitleri Çeşitli renk ve desen seçenekleriyle her türlü kıyafete uyum sağlayan rahat kesim pantolonlar, kullanıcıların rahatça hareket etmesini ve aktif bir gün geçirmesini sağlar.

Relaxed kalıp nasıl olur?

Relaxed: Regular, omuzları açık, bol kesim, büyük beden ve regular kesim arasında bir kalıptır. İstediğiniz duruşa göre bir beden küçük veya büyük alabilirsiniz. Stüdyo aydınlatması nedeniyle fotoğraf ile ürün arasında toleranslı renk farklılıkları olabilir.

Regular kalıp geniş mi?

Kesim ve uyum: Normal uyum: Daha bol ve daha rahat bir uyum sağlar. Vücut hatlarına çok sıkı olmadan rahat bir uyum sağlar.

Relax hangi ülkenin ürünü?

Sektörün yükselen yıldızı Relax Mode, 2001 yılından bu yana Türkiye’de rahat giyimi şekillendiren markadır. Aynı zamanda; İzmir’deki teknolojik üretim tesislerimizde, en seçkin hammaddelerden, ustalıkla ürettiğimiz ürünlerle rahat giyim sektöründe öncüyüz.

Relax beden nedir?

“Rahat” kelimesi “rahat” anlamına gelir. Rahat kesim giysiler bol, rahat ve düz kesimlidir ve hareket etmek için bolca alan sağlar. Rahat kesim terimi genellikle rahat giysileri tanımlamak için kullanılır. Büyük ve bol giysiler rahat kesim terimiyle tanımlanır.

Relax nedir?

İngilizce’de fiil (relax) olarak kullanılan Relax, Türkçe’de sıfat olarak kullanılır. Latince; relaxare olarak kullanılan bir fiildir. Türkçe anlamı “gevşemek”tir. Fiziksel ve ruhsal rahatlama anlamına gelen “relax” kelimesi sözlükte ilk kez 1992 yılında kullanılmıştır.

Kimler oversize giymeli?

Kimler büyük beden giymeli? Büyük beden giyim, herkesin rahatlıkla seçebileceği bir stildir. Bu stil, vücut tipiniz ne olursa olsun rahatlık ve zarafeti bir arada sunar. Rahat bir giyim tarzını tercih edenler, kendini ifade etmek isteyen gençler ve moda dünyasının trendlerini takip eden herkes için uygundur.

En bol kalıp hangisi?

Desen terimlerinden biri olan Regular Fit, bu nedenle hem en önemlisidir hem de giyim sektöründe çoğu ürünün üretildiği desendir. Regular Fit, bir giysinin vücutta en doğal görünmesini sağlayan kesim türüdür.

Oversize geniş kalıp mı?

Bol kesimiyle öne çıkan parçalardan biri de büyük beden gömlektir. Ön kısmı pantolonun içine sokulabilir. Hem erkekler hem de kadınlar için geniş bir kullanım alanına sahiptir.

Rahat kalıp pantolon ne demek?

Kelimenin tam anlamına bakarsak, bol, salaş kalıp anlamına gelir. “Loose fit ne anlama gelir?” sorusunun cevabı ise “Vücuda tam oturmayan giyim tarzıdır.” şeklindedir. Bu tarz giyim daha rahat ve salaş görünür. Ayrıca vücut hatlarını belli etmeyen giyim olarak da yorumlanır.

Slim kalıp ne demek?

Slim fit veya vücudu saran kesim, vücuda tam oturan bir kalıbı ifade eder. Slim fit kıyafetlerin kol, kalça, bacak ve bel kısımları akmaz; aksine kumaş ve dikiş tekniği sayesinde vücuda sıkıca yapışır.

Rahat pantolona ne denir?

Normal kesim, daha geniş ve daha rahat bir uyum sunan kıyafetleri tanımlar. Bu giyim tarzı klasik ve sade bir görünüm sunar ve her yaştan erkek için uygundur. Normal kesim pantolonlar, gömlekler ve takım elbiseler günlük giyim ve özel günler için rahat ve şık bir görünüm sunar.

Relax fit kesim nedir?

“Rahat” kelimesi “rahat” anlamına gelir. Rahat kesim giysiler bol, rahat ve düz kesimlidir ve hareket etmek için bolca alan sağlar. Rahat kesim terimi genellikle rahat giysileri tanımlamak için kullanılır. Büyük ve bol giysiler rahat kesim terimiyle tanımlanır.

Regular ölçü ne demek?

“Regular” kelimesi normal, temiz ve standart anlamına gelir. Genellikle giysi boyutunu belirlemek için kullanılır. Bir giysi boyutu ölçümü olarak “Regular”, bir kişinin genellikle giydiği boyutu ifade eder.

Regular kalıp mont ne demek?

Regular Fit, bir giysinin normal ölçülerde yapıldığı anlamına gelir. Vücudunuzun standart ölçülerine göre uyarlandığı için rahat ve keyifli bir giyim deneyimi sunar.

Regular paça ne demek?

Regular tapered pantolonlar daha düz bir kesimle başlar, bacakta hafifçe daralır ve paçalarda daha dar bir yapıya sahiptir. Bu modeller hem kadınlar hem de erkekler için şık ve rahat bir seçenek sunar. İş hayatında, günlük kullanımda ve özel günlerde tercih edilebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Merkez Escort