İçeriğe geç

Penti Iade Talebi Nasıl Yapılır

Penti’yi nereye şikayet edebilirim?

Herhangi bir sorunuz varsa; .tr adresimizden veya 0850 333 0 768 numaralı çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. Penti, Penti Giyim Ticaret Anonim Şirketi’nin tescilli markası olup www. adresinden hizmet vermektedir. İnternet sitesi Penti’nin internet mağazasıdır.

Penti kapıda ödeme var mı?

Kapıda ödeme siparişlerinde; sepetiniz maksimum 1250 TL ağırlığında olabilir. 49,95 TL kargo ücreti eklenecektir. Kapıda ödeme nakit veya kredi kartı ile yapılabilir.

Penti geri iade nasıl yapılır?

Hazırlık başlayana kadar Kolay Alışveriş siparişinizi iptal edebilirsiniz. “Hesabım > Siparişlerim” sayfasında, iade etmek istediğiniz ürünün siparişini seçin. Açılan sipariş ayrıntıları sayfasında, sipariş bilgilerinizin bulunduğu bölümdeki “İade” butonuna tıklayın.

Para iadesi yapılmadı nereye şikayet edebilirim?

Şirket parayı iade etmezse ve tüketici işleminin bedeli kanunda belirlenen limitlerin altında kalırsa, işlemin yapıldığı veya tüketicinin ikametgahının bulunduğu yerdeki il veya ilçe tüketici hakem heyetlerine şikâyette bulunulması gerekir.

Penti İsrail malı mı?

Türkiye’nin lider, Avrupa’nın ise ikinci büyük kadın çorabı üreticisi Penti olarak, tıpkı 1980’li ve 90’lı yıllarda iç giyim sektöründe yaptığımız gibi, yıllar içinde çorap sektörünün de dönüşmesine ve büyümesine katkı sağladık.

Penti sahibi kim?

Penti CEO’su Mert Karaibrahimoğlu, Türkiye’nin En Çok Hayranlık Duyulan 50 CEO’su arasında yer alarak ALTIN ​​LİDER 2023 ödülünün sahibi oldu.

Penti Türk malı mı?

Dünyanın en büyük yatırım fonlarından Carlyle Group ile 2012 yılında yaptığımız ortaklık, küresel bir Türk markası yaratma hedefimizi daha da güçlendirdi. Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi arasında yer aldık. Logomuzu ve kurumsal rengimizi yeniledik.

Slip ile ürün değişimi olur mu?

Satın alma fişi/fatura olmasa bile tüketicinin iade hakkı vardır. Bu fişe eklenen mal için fatura veya benzeri belgenin iadesini talep edebilir; 3065 sayılı KDV Kanunu’nun 54 sayılı KDV tarhiyatı yürürlükten kaldırılmıştır.

İnternetten alınan ürün mağazadan değişir mi?

Web sitesinde değişim yapılmamaktadır. Satın aldığınız Superstep tedarikçi ürünlerinin rengini veya bedenini, mağazada stokta kalması koşuluyla değiştirebilirsiniz.

Penti mağazalarında deneme var mı?

Mağazada alışveriş yaparken numune stantlarını kullanarak ürünün vücut hatlarınıza nasıl oturduğunu da görebilirsiniz.

Para iadesi kaç günde yapılmak zorunda?

Cayma hakkının kendisine bildirilmesinden itibaren 14 (on dört) gün içinde mal/hizmet bedeli ve teslimat masrafları Alıcı’ya iade edilir ve Alıcı, 10 (on) gün içinde mal/hizmeti iade etmekle yükümlüdür. Fatura aslı gönderilmezse Alıcı’ya KDV ve diğer yasal yükümlülükler iade edilemez.

İade parası yatmazsa ne olur?

Alıcı, satın aldığı ürünün bedelini ödemez veya banka kayıtlarında iptal ederse, satıcının ürünü teslim yükümlülüğü sona erer.

İade kabul etmemek yasal mı?

6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanuna göre tüketicilerin mağazalardan satın aldıkları ürünlerden cayma hakkı bulunmamaktadır. Kanuna göre mağazalar sattıkları ürünleri sebep göstermeden iade etmekle yükümlü değildir.

BTK’ya şikayet nasıl yapılır?

İnternet, telefon ve posta hizmetleriyle ilgili tüketici şikayetlerini nereye bildirebiliriz? Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) adresini kullanabilir veya BTK Tüketici İletişim Merkezi’ni (0312 294 94 94 veya ALO 120) arayabilirsiniz.

Penti neden boykot?

Kaya, Penti’nin kendisini siyasi kimliği nedeniyle işten uzaklaştırdığını iddia ediyor ve boykot çağrısında bulunuyor. Kaya’nın çağrısı özellikle kadın kullanıcılardan çok destek görüyor. Marketing Türkiye olarak Kaya ile iletişime geçtik ve kendisinden neler yaşandığını öğrendik.

Şikayet nereye yapılır?

Şikayetler CİMER’e e-devlet veya Cumhurbaşkanlığı web sitesi üzerinden yapılabilir. Şikayet ve talepler ayrıca ALO 150 İletişim Müdürlüğü’ne mektup veya faks yoluyla da yapılabilir.

Penti sahibi kim?

Penti CEO’su Mert Karaibrahimoğlu, Türkiye’nin En Çok Hayranlık Duyulan 50 CEO’su arasında yer alarak ALTIN ​​LİDER 2023 ödülünün sahibi oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir