İçeriğe geç

Tübi̇Tak Projeleri Nerede Yayınlanıyor

Tübitak projelerini nereden görebilirim?

Bağlantı, ilgili veri tabanına erişim sağlamakta ve nihai raporların proje numarası, başlık, yönetici/araştırmacı/danışman adı, yıl ve anahtar kelimelere göre aranmasına olanak tanımaktadır.

Tübitak proje sonuçları ne zaman açıklanacak 2024?

Önemli konular: Başvuru döneminin açılış tarihi Sonuçların açıklanma tarihi **1. dönem 2 Ocak 2024 Nisan 2024 2. dönem 1 Nisan 2024 Temmuz 2024 3. dönem 1 Temmuz 2024 Ekim 2024 4. dönem 7 Ekim 2024 Ocak 2025

Tübitak proje raporlarına nasıl ulaşılır?

Bağlantı, ilgili veri tabanına erişim sağlamakta ve nihai raporların proje numarası, başlık, yönetici/araştırmacı/danışman adı, yıl ve anahtar kelimelere göre aranmasına olanak tanımaktadır.

Tübitak projesi ne zaman açıklanacak?

1001 Programı 2024 1. Dönem değerlendirme sonuçlarının 12 Temmuz 2024 tarihinde açıklanması beklenmektedir. Proje başvurusunun Proje Başvuru Sistemi (PBS) üzerinden ve elektronik imza ile yapılması gerekmektedir.

TÜBİTAK para ödülü ne kadar 2024?

Bilim Ödülü; Temel bilimler, mühendislik bilimleri, sağlık bilimleri ve sosyal ve beşeri bilimler alanlarında verilir. Bilim ödüllerinin sayısı belirlenen miktarda (2024 için 1.650) sekizi geçemez.

TÜBİTAK panelist ücreti ne kadar?

Panel toplantısına şehir dışından katılan gözlemcilerden EK 1 listesindeki illerden gelenlere 400 TL, EK 2 listesindeki illerden gelenlere 200 TL ödeme yapılacaktır. Gözlemci panel üyelerine bu ödemenin yanı sıra ulaşım masrafları, konaklama, gündelik vb. ödemeler yapılacaktır. Herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.

TÜBİTAK 2204 projesi nedir?

2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın amacı; lise öğrencilerinin temel, sosyal ve uygulamalı bilimler alanlarında araştırma yapmalarını teşvik etmek, çalışmalarına yön vermek ve mevcut bilimsel çalışmalarının geliştirilmesine katkıda bulunmaktır.

TÜBİTAK 2209’a 2024 ne zaman?

2209-A – Üniversite Öğrencileri İçin Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2209-A Programın nihai raporunun yüklenmesi için son tarih; 2022 yılı 2. dönemi için 20.10.2024 (1 ay) tarihine kadar, 2023 yılı 1. dönemi için ise 29.12. tarihine kadar.

TÜBİTAK 4006 ne zaman 2024?

2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuz TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın yapılacağı okullar arasında yer aldı. Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin 18 projesinin yer alacağı fuar 4 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. Fuar hazırlıkları büyük bir coşku ve heyecanla başladı.

TÜBİTAK projesi onaylandıktan sonra ne yapılır?

Proje başvurusu proje başvuru sisteminde onaylandıktan sonra e-imza süreci tamamlanmalıdır. Bu noktada tüm başvurular elektronik imza ile iletilir.

Aynı anda kaç TÜBİTAK projesi yapılabilir?

Yönetici olarak aynı anda EN FAZLA 2.1001 proje üzerinde çalışabilirsiniz. (Sınav zorunluluğu yoksa). Proje yöneticisi olarak aynı dönemde birden fazla projeye başvuru yapamazsınız.

TÜBİTAK proje yürütücüsü ne yapar?

2.

TÜBİTAK projelerimi nereden görebilirim?

arbis..tr adresi üzerinden erişilebilen Araştırmacı Bilgi Sistemi’ne (ARBİS) giriş yapıldıktan sonra TEYDEB Proje Talep Sayfası’nda “Araştırmacı/Proje Talebi” bölümünden yayın izni alınmış projeler talep edilebilir.

TÜBİTAK 2024 nerede?

TEKNOFEST 2024, 2-6 Ekim tarihleri ​​arasında Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenlenecek. Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST, bu yıl 2-6 Ekim tarihleri ​​arasında TEKNOFEST Akdeniz adıyla Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenlenecek.

TÜBİTAK ne zaman sonuçlanır?

Sonuçlar tarihinde duyuruldu ve e-posta yoluyla iletildi. Sonuçlar tarihinde duyuruldu ve e-posta yoluyla iletildi. Sonuçlar tarihinde duyuruldu.

TÜBİTAK projesi onaylandıktan sonra ne yapılır?

Proje başvurusu proje başvuru sisteminde onaylandıktan sonra e-imza süreci tamamlanmalıdır. Bu noktada tüm başvurular elektronik imza ile iletilir.

TÜBİTAK projesi nasıl alınır?

Başvurular çevrimiçi olarak yapılır. Başvuru sahibi sistem üzerinden başvurusuna nihai onay verdikten sonra, proje teklifi bilgileri ve ekleri, “Danışman Onayı” almak için sistemden alınan akademik danışmanın e-posta adresine salt okunur biçimde gönderilir.

TÜBİTAK 1001 sonuçları nereden öğrenilir?

TÜBİTAK BIDEB BAŞVURU VE İZLEME SİSTEMİNE HOŞ GELDİNİZ. Bu sayfada araştırma fonlama programları hakkında bilgi edinebilir, başvuruda bulunabilir ve başvurunuzun sonucunu öğrenebilirsiniz.

TÜBİTAK 4006 sonuçları nereden öğrenilir?

Bilim fuarı düzenleyen organizatörlerimiz fuar sonuçlarına ilişkin bilgileri bilgiz..tr adresine giriş yaparak tamamlayabilirler.

Tavsiyeli Bağlantılar: Hız Yönlü Müdür

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir